k

Wie zijn wij?

EHBOinstructeurs.nl is een samenwerking tussen
Eefje Zumbrink-Hendriks, Sija Jacobs-Landman
en Mike Lehnkering

EHBO instructeurs
EHBO instructeurs
EHBO instructeurs
Eefje Zumbrink-Hendriks

Eigenaar en instructeur van Punt5. Eefje is onze didactisch expert. Als leerkracht met veel ervaring in het Speciaal Basis- en Voortgezet onderwijs is zij didactisch uitermate goed onderlegd.

Eefje ontwerpt en ontwikkelt didactisch spelmateriaal voor instructeurs EHBO en BHV, die al enkele jaren, door het hele land in EHBO- en BHV-cursussen gebruikt worden.

Om zich te blijven ontwikkelen volgt zij regelmatig (HBO) bijscholingen op gebied van didactiek, communicatie en bijvoorbeeld NLP. 

Daarnaast is Eefje al jarenlang betrokken in het docententeam van de opleiding Instructeur Eerste Hulp van Reddingsbrigade Nederland.

Sija Jacobs-Landman

Eigenaar  en  instructeur van Kusje  erop EHBO. Sija is Biomedisch Wetenschapper en heeft als promovendus onderzoek gedaan op het gebied van immunologie en dermatologie.

Als wetenschapper vindt zij het belangrijk om te weten waarom richtlijnen zijn zoals ze zijn en biedt ze vanuit wetenschappelijke basis inzicht in het hoe, wat en waarom van bepaalde handelingen. 

Sija werkte mee aan eerstehulpwiki.nl en verschillende EHBO-boeken.

Daarnaast heeft Sija een ruime ervaring, als EHBO’er, binnen de evenementenhulpverlening.

Mike Lehnkering

Eigenaar en instructeur van Life-Line-Trainingen, expert in de Eerste Hulpverlening        aan     drenkelingen.  Mike is onze medicus. Als anesthesiemedewerker en praktijk-opleider in het Rijnstate Ziekenhuis is hij medisch uitstekend onderlegd.

Mike leidt al jaren EHBO-instructeurs op voor de aantekening NRR-instructeur BLS en PBLS.

Ook is Mike al jarenlang nauw betrokken in het docententeam van de opleiding Instructeur Eerste Hulp van Reddingsbrigade Nederland.

Daarnaast heeft Mike een diploma leraar 2e graad voor het Hoger Onderwijs in Nederland, en is hij anesthesiemedewerker bij Defensie.

Aanmelden?
Vul hieronder je gegevens in

Vul het formulier hieronder in om je voor het bijscholingsweekend aan te melden. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. Ongeveer 4 weken voor aanvang van het weekend ontvang je de factuur.

2 + 13 =